Pondělí    21.03.2022

Chléb/1.1,1.2/ pom. tuňáková/4,7/ mix zeleniny, Granko/6,7/

Pol. z červené čočky/1.1,3,7,9/

Sekaná pečeně staročeská, brambor s máslem/1.1,3,7/ okurek, čaj

Rohlík/1.1/ medové máslo/7/ ovoce, čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování                           

 

Úterý   22.03.2022

Veka/1.1/ pom. z paštiky/7/ mix zeleniny, Chicory/1.2,1.3,7/

Pol. vločková/1.1,1.4,3,7,9/

Frankfurtská pečeně, těstovina/1.1,7/ džus

Šlehaný jogurt/7/ cereálie/1.1/ ovoce, čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování                           

 

Středa   23.03.2022

Chléb/1.1,1.2/ pom. fazolová/7/ mix zeleniny, kakao/1.1,7/

Pol. italská/1.1,3,7,9/

Kuře ala bažant, šťouchaný brambor/1.1,7/ kompot, čaj

Kobliha s marmeládou/1.1,3,7/ čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

                     

Čtvrtek   24.03.2022

Veka/1.1/ pom. sýrová s nivou/7/ mix zeleniny, bílá káva/1.2,1.3,7/

Pol. česneková s vejcem/1.1,3,7,9/

Moravské uzené, fazole na smetaně, chléb/1.1,1.2,7/ čaj

Pudink s ovocem a piškoty/1.1,3,7/  čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

 

Pátek   25.03.2022

Chléb/1.1,1.2/ pom. se suš.rajčaty/7/ mix zeleniny, Malcao/1.1,7/

Pol. slepičí s játr.knedlíčky/1.1,3,7,9/

Zeleninový nákyp se sýrem/3,7/ salát, čaj

Croissant/1.1,3,7/ ovoce, čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

 

 

 Alergeny obsažené v jednotlivých pokrmech jsou uvedeny na jídelním lístku pod čísly.           

       Seznam alergenů je připojen k jídelníčku.        

                                 

Sestavila: Iva Chvílová, ved. jídelny

  1. Daníčková, ved. kuchařka

Ředitel školy: Mgr. Jan Zábranský