Pondělí    14.03.2022

Chléb/1.1,1.2/ pom. ze sardinek v tomatě/4,7/ mix zeleniny, Bikáva/1.1,1.2,7/

Pol. fazolová/1.1,3,7,9/

Masové haše, brambor/1.1,3,7/ salát, čaj

Rohlík/1.1/ ovocné máslo/7/ ovoce, čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování                           

 

Úterý   15.03.2022

Veka/1.1/ pom. vajíčková3,7/ mix zeleniny, Malcao/1.1,7/

Pol. jarní zeleninová/1.1,3,7,9/

Srbské rizoto, strouh.sýr/7/ okurek,  čaj

Šlehaný termix/7/ pištkoty/1.1,3/ ovoce, čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování                           

 

Středa   16.03.2022

Chléb/1.1,1.2/ pom. z cizrny/7/ mix zeleniny, bílá káva/1.2,1.3,7/

Pol. drůbková se zavářkou/1.1,3,7,9/

Kuřecí přírodní plátek, šťouchaný brambor/1.1,7/ kompot, čaj

Rohlík/1.1/ pom. zeleninová/7/ čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

                     

Čtvrtek   17.03.2022

Veka/1.1/ pom. sýrová se šunkou/7/ mix zeleniny, Kaogrande/1.1,7/

Pol. gulášová/1.1,3,7,9/

Ovocné kynuté knedlíky sypané tvarohem/1.1,3,7/ čaj

Dalamánek/1.1,1.2/ pom.máslo/7/  čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

 

Pátek   18.03.2022

Změna: Chléb/1.1,1.2/ pom. drožďová/3,7/ mix zeleniny, Caro/1.1,1.2,7/

Pol. cibulová se sýrem/1.1,3,7,9/

Rybí karbanátek/1.1,3,4,7/ bramborová kaše/7/ salát, čaj

Jablkový závin/1.1,7/ čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování     

 

 

 Alergeny obsažené v jednotlivých pokrmech jsou uvedeny na jídelním lístku pod čísly.           

Seznam alergenů je připojen k jídelníčku.        

                                 

Sestavila: Iva Chvílová, ved. jídelny

  1. Daníčková, ved. kuchařka

Ředitel školy: Mgr. Jan Zábranský