Pondělí 21.03.2022
Chléb/1.1,1.2/ pom. tuňáková/4,7/ mix zeleniny, Granko/6,7/
Pol. z červené čočky/1.1,3,7,9/
Sekaná pečeně staročeská, brambor s máslem/1.1,3,7/ okurek, čaj
Rohlík/1.1/ medové máslo/7/ ovoce, čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Úterý 22.03.2022
Veka/1.1/ pom. z paštiky/7/ mix zeleniny, Chicory/1.2,1.3,7/
Pol. vločková/1.1,1.4,3,7,9/
Frankfurtská pečeně, těstovina/1.1,7/ džus
Šlehaný jogurt/7/ cereálie/1.1/ ovoce, čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Středa 23.03.2022
Chléb/1.1,1.2/ pom. fazolová/7/ mix zeleniny, kakao/1.1,7/
Pol. italská/1.1,3,7,9/
Kuře ala bažant, šťouchaný brambor/1.1,7/ kompot, čaj
Kobliha s marmeládou/1.1,3,7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Čtvrtek 24.03.2022
Veka/1.1/ pom. sýrová s nivou/7/ mix zeleniny, bílá káva/1.2,1.3,7/
Pol. česneková s vejcem/1.1,3,7,9/
Moravské uzené, fazole na smetaně, chléb/1.1,1.2,7/ čaj
Pudink s ovocem a piškoty/1.1,3,7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Pátek 25.03.2022
Chléb/1.1,1.2/ pom. se suš.rajčaty/7/ mix zeleniny, Malcao/1.1,7/
Pol. slepičí s játr.knedlíčky/1.1,3,7,9/
Zeleninový nákyp se sýrem/3,7/ salát, čaj
Croissant/1.1,3,7/ ovoce, čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Alergeny obsažené v jednotlivých pokrmech jsou uvedeny na jídelním lístku pod čísly.
Seznam alergenů je připojen k jídelníčku.
Sestavila: Iva Chvílová, ved. jídelny
- Daníčková, ved. kuchařka
Ředitel školy: Mgr. Jan Zábranský