Pondělí 14.03.2022
Chléb/1.1,1.2/ pom. ze sardinek v tomatě/4,7/ mix zeleniny, Bikáva/1.1,1.2,7/
Pol. fazolová/1.1,3,7,9/
Masové haše, brambor/1.1,3,7/ salát, čaj
Rohlík/1.1/ ovocné máslo/7/ ovoce, čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Úterý 15.03.2022
Veka/1.1/ pom. vajíčková3,7/ mix zeleniny, Malcao/1.1,7/
Pol. jarní zeleninová/1.1,3,7,9/
Srbské rizoto, strouh.sýr/7/ okurek, čaj
Šlehaný termix/7/ pištkoty/1.1,3/ ovoce, čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Středa 16.03.2022
Chléb/1.1,1.2/ pom. z cizrny/7/ mix zeleniny, bílá káva/1.2,1.3,7/
Pol. drůbková se zavářkou/1.1,3,7,9/
Kuřecí přírodní plátek, šťouchaný brambor/1.1,7/ kompot, čaj
Rohlík/1.1/ pom. zeleninová/7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Čtvrtek 17.03.2022
Veka/1.1/ pom. sýrová se šunkou/7/ mix zeleniny, Kaogrande/1.1,7/
Pol. gulášová/1.1,3,7,9/
Ovocné kynuté knedlíky sypané tvarohem/1.1,3,7/ čaj
Dalamánek/1.1,1.2/ pom.máslo/7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Pátek 18.03.2022
Změna: Chléb/1.1,1.2/ pom. drožďová/3,7/ mix zeleniny, Caro/1.1,1.2,7/
Pol. cibulová se sýrem/1.1,3,7,9/
Rybí karbanátek/1.1,3,4,7/ bramborová kaše/7/ salát, čaj
Jablkový závin/1.1,7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování
Alergeny obsažené v jednotlivých pokrmech jsou uvedeny na jídelním lístku pod čísly.
Seznam alergenů je připojen k jídelníčku.
Sestavila: Iva Chvílová, ved. jídelny
- Daníčková, ved. kuchařka
Ředitel školy: Mgr. Jan Zábranský