Jídelníček

Pondělí 17.02.2020

Chléb/1.1,1.2/ pom. z tuňáka v tomatě/4,7/ ředkvička,jablko, Malcao/1.1,7/
Polévka z míchaných luštěnin/1.1,3,6,7,9/
Rybí filé na bylinkách se sýrem, bramborová kaše/1.1,4,7/ zel.salát, čaj
Ovocný jogurt, piškoty/1.1,3,7/ čaj spotř.ihned
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování

Úterý 18.02.2020

Veka/1.1/ pom. horalská/7/ kedluben, bílá káva /1.2,1.3,7/
Polévka drůbková s nočky/1.1,3,7,9/
Horňácký guláš, pečivo/1.1,7/ čaj
Mléko, mix cereálií/1.1,7/ ovoce spotř.ihned
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování

Středa 19.02.2020

Chléb/1.1,1.2/ pom. z cizrny/7/ pórek, kakao/6,7/
Polévka kyselice/1.1,3,7,9/
Kuře ala bažant, dušená rýže/1.1/ zel.salát, čaj
Rohlík, medové máslo/1.1,7/ ovoce, čaj spotř.ihned
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování

Čtvrtek 20.02.2020

Veka/1.1/pom. drožďová s vejcem/3,7/ rajče, Kaogrande/1.1,7/ spotř. ihned
Polévka zeleninová s pohankou/1.1,3,7,9/
Hovězí perkelt, těstovina/1.1,7/ džus
Makový závin/1.1,3,7/ čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování

Pátek 21.02.2020

Chléb/1.1,1.2/ pom. máslo/7/ okurek, Bikava/1.1,1.2,7/
Polévka slepičí vývar s hvězdičkama/1.1,3,7,9/
Vejce, koprová omáčka, brambor/1.1,3,7/ čaj
Ovocná přesnídávka, rohlík/1.1/ čaj spotř.ihned
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování

Alergeny obsažené v jednotlivých pokrmech jsou uvedeny na jídelním lístku pod čísly.
Seznam alergenů je připojen k jídelníčku.

Sestavila: Iva Chvílová, ved. jídelny
L. Daníčková, ved. kuchařka
Ředitel školy: Mgr. Jan Zábranský